Ultimele informații despre criminalul din Rahău, care a ucis un tânăr pentru că o plăcea pe iubita lui

Sursa: Pixabay
Sursa: Pixabay

Alexandru Paştiu, bărbatul din Răhău care a ucis un tânăr din aceeaşi localitate cu mai multe lovituri de cuţit şi a rănit-o grav pe prietena acestuia, va rămâne în arest preventiv şi va fi transferat la penitenciar. 

Bărbatul va fi trimis în judecată sub acuzaţiile de omor calificat, tentativă la omor calificat şi violare de domiciliu. Acesta riscă până la 20 de ani de închisoare. Dosarul a fost înregistrat la Tribunalul Alba vineri, 9 iulie 2021.

Crimă din gelozie. A ucis un bărbat pentru că o plăcea pe iubita acestuia 

Totul s-ar fi întâmplat după ce bărbatul de 36 de ani, orbit de gelozie, și-ar fi dat seama că nu mai are nicio şansă la fata pe care o curta de mult timp, scrie Ziarul Unirea. În toiul nopţii, individul din localitatea Rahău a intrat în locuinţa în care se afla cuplul vizat. După o ceartă, el l-ar fi înjunghiat pe iubitul fetei, un tânăr în vârstă de 23 de ani. Și tânăra a fost grav rănită, ajungând la spital cu mai multe plăgi.

Cu ultimele puteri, iubita tânărului a apucat să sune la 112. Făptașul a fugit de la fața locului, iar polițiștii și criminaliștii l-au căutat ore în șir. El a fost prins la marginea satului. În imaginile video surprinse în timpul reținerii se aude cum oamenii legii îl întreabă pe bărbat unde este cuțitul cu care i-a înjunghiat pe cei doi. Acesta spune că l-a pierdut.

”Inculpatul a pătruns fără drept în locuinţa victimelor din municipiul Sebeş, sat Răhău, jud. Alba şi le-a aplicat acestora mai multe lovituri cu un cuţit, în zone vitale ale corpului. În urma agresiunilor fizice, a survenit decesul unei victime de gen masculin în vârstă de 23 de ani şi rănirea celeilalte victime, de gen feminin, în vârstă de 21 de ani. Aceasta din urmă a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, starea sa de sănătate fiind stabilă. Presupusul autor a fugit de la locul faptelor, fiind identificat ulterior de către organele de poliţie, în apropierea unei păduri din localitate”, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba, conform sursei citate.

Tentativă de sinucidere în arest 

Pe 18 iunie, Paştiu Alexandru ar fi încercat să se sinucidă în celula sa din arestul preventiv al IPJ Alba. După tentativa de suicide, bărbatul a fost dus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba, pe secţia UPU, iar apoi a fost trasferat pe secţia de Psihiatrie. După investigaţii a fost dus înapoi în arest preventiv la IPJ Alba. Odată cu trimiterea în judecată, inculpatul va fi transferat la Penitenciarul Aiud. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel