Ultimele informații din Petromidia. Ce se întâmplă în aceste momente

Reprezentanții Petromidia transmit ultimele informații după incendiul de luni. Unul dintre angajați în vârstă de 48 de ani a murit. KazMunayGas, proprietarul Rompetrol, transmite că a păstrat toată noaptea legătura cu familiile răniților și cu medicii. Compania suportă tratamenul, inclusiv dacă se impune transferul în străinătate. În aceste momente sunt analizare circumstanțele care au dus la provocarea evenimentului. Măsurătorile cu privire la emisiile în aer în urma evenimentului arată că nu sunt valori care să pună în pericol viața angajaților, comunităților sau turiștilor. 

UPDATE: "Întreaga echipă a KMG International, angajați din Constanța, București, dar și la nivel național s-au mobilizat și vor dona sânge pentru cei trei colegi spitalizați în București, ca urmare a evenimentului de luni de pe platforma Petromidia", anunță compania. 

Iată comunicatul Petromidia: 

"Întreaga echipă a companiei noastre își exprimă profunda durere pentru pierderea colegului nostru, I.B., ca urmare a evenimentului de luni, 22 august, de pe platforma Petromidia.

În aceste momente grele, suntem alături de familiile colegilor noştri. Conducerea companiei a păstrat legătura pe tot parcursul nopţii atât cu familiile acestora cât şi cu cadrele medicale. Reprezentanţii companiei noastre au transmis medicilor disponibilitatea de a oferi orice este necesar pentru tratamentul celor răniţi, precum şi pentru suportarea oricăror costuri de transfer în străinătate în cazul în care acest lucru se impune.

Conform măsurătorilor privind emisiile în aer produse în urma evenimentului, nu au fost înregistrate valori care să pună în pericol viaţa angajaţilor şi a comunităţilor din apropierea rafinăriei sau a turiştilor aflaţi pe litoral, fapt certificat de analizele CBRN (Chimic, Biologic, Radiologic şi Nuclear).

Echipa de specialişti constituită la nivelul companiei analizează circumstanţele care au dus la producerea evenimentului, pentru a determina cauzele acestuia.  

Reprezentanţii rafinăriei au pus la dispoziţia autorităţilor toate documentele necesare pentru efectuarea investigaţiilor conform legilor în vigoare.

În acest moment, rafinăria Petromidia funcţionează la capacitate redusă.

Compania noastră respectă legislaţia în vigoare privind siguranţa şi protecţia muncii, precum şi  reglementările existente în domeniul protecţiei mediului înconjurător.".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel