Ultimele informații despre Adrian Despot după zile de tăcere

Adrian Despot vorbește. După zile în care a tăcut, în urma tragediei din Club Colectiv, solistul trupei "Vița de Vie" va fi la Sibiu, unde se va întâlni cu studenții. Adrian Despot nu a spus nimic în urma tragediei din Club. Imaginile au vorbit în locul lui. Și prietenii. 

Adrian Despot, solistul trupei Viţa de Vie, se va întâlni cu studenţii, marţi, la ora 16.00, în Aula Magna a Universităţii 'Lucian Blaga' (ULB) din Sibiu, în cadrul evenimentului "Cum m-am recrutat. Poveşti cu mine şi despre tine", potrivit unui comunicat remis AGERPRES de ULB.

"Noi am discutat cu Adrian Despot, care a fost implicat în tragedia de la Colectiv, şi vrea, în continuare, să participe la evenimentul pe care îl organizăm. De asemenea, Dorian Boguţă şi Vlad Irimia sunt pregătiţi să participe la eveniment, în datele stabilite", spun organizatorii. Dorian Boguţă (actor, regizor, scenarist, producător) şi Vlad Irimia ('Tataee'-B.U.G. Mafia) le vor vorbi în zilele următoare studenţilor sibieni despre provocările şi satisfacţiile unei cariere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel