Ultimele detalii despre Andreea Bălan. Ce au decis medicii

Starea de sănătate a Andreei Bălan s-a îmbunătățit, iar în funcție de evoluția acesteia medicii ar putea decide dacă vedeta va fi scoasă din secția de terapie intensivă. 

Starea de sănătate a Andreei Bălan s-a ameliorat, iar în perioada următoare urmează să fie transferată din secția de terapie intensivă într-un salon al spitalului în care se află vedeta, susține România TV. De asemenea, se pare că vedeta a stat de vorbă cu membri familiei, dar și cu prietenii care au mers să o viziteze. 

Conform doctorului Tudor Ciuhodaru a fost un succes faptul că resuscitarea a avut loc într-un timp scurt. 

”În mod cert va fi în continuare monitorizatăm iar cei care o urmăresc vor decide acest lucru. Vreau să insist pe ideea că este important să intervii extrem de rapid în aceste stopuri cardio-respiratorii și cât de important este ca noțiunea de prim-ajutor să fie predată încă din școală. A fost resuscitată în mai puțin de un minut, era practic șansa să fie în sala de operație unde a existat și anestezistul și chirurgul și toți cei care ar fi putut să facă aceste manevre de resuscitare.

În alte cazuri lucrurile nu s-au întâmplat cu o astfel de viteză, iar orice stop cardio-respirator, resuscitat la peste patru minute de la instalarea lui, are șanse mici de a fi recuperat. Mai ales în ceea ce privește resuscitarea cerebrală. Din ce spun medicii, vorbește, comunică, din punct de vedere clinic e totul în regulă. Sunt convins că va fi monitorizată și evaluată pentru depistarea cauzei acestui stop cardio respirator și pentru a face tot ceea ce este posibil ca acest lucru să nu se mai repete”, a declarat medicul Tudor Ciuhodaru, în direct la România TV. 

Vezi și: 

Andreea Bălan, stop cardio-respirator. Tatăl artistei: M-a sunat aseară să-mi spună că...

Centralele termice, pericolul ascuns din apartamente. Laszlo Attila: Statisticile sunt îngrijorătoare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel