Ultimele cuvinte ale unui băiat de 15 ani, mort în brațele mamei lui

Un băiat de doar 15 ani a murit în incendiul din Club Colectiv. În ultimele clipe, în care a simțit că nu mai rezistă, și-a sunat mama. 

Când a văzut că nu poate să iasă din club, adolescentul și-a sunat mama și i-a spus: "Mamă, te iubesc, dar nu mai rezist".

Părinții băiatului au mers imediat la club. Băiatul lor a reușit să iasă, dar a murit în brațele părinților săi. 

"Am înţeles de la un prieten bun de-al lui, cel mai bun prieten al lui, că a apucat să iasă. A sunat-o pe mama lui panicat că i s-a întâmplat ceva, nu mai vedea nimic. Au venit imediat părinţii lui şi el fiind intoxicat, n-a ars, dar a murit în faţa mamei ei spunându-i că o iubeşte... şi cam astea au fost ultimele cuvinte. A sunat-o şi i-a spus că nu poate să iasă, că nu găseşte ieşirea, este fum peste tot şi că este panicat şi după i-a spus: <<Mamă, te iubesc, eu nu mai rezist aici>>. Şi a reuşit într-un final să iasă. Cu toate că era un geniu, se şi distra... nu era genul care să fie retras. Era plin de viaţă, era vesel mereu, mereu era cu zâmbetul pe buze, în clasa a IX-a a fost olimpic la tehnologie. Învăţa bine", a povestit unul dintre prietenii băiatului, potrivit spynews.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel