Ultima dorință a unui tată pe moarte. Statul i-a întors spatele

article-2417388-1BC06021000005DC-182_634x422
article-2417388-1BC06021000005DC-182_634x422

La doar 30 de ani, Tom Attwater are tumoră pe creier. Este pe moarte. Are o ultimă dorință: să strângă cinci sute de mii de lire sterline, pentru a plăti tratamentul fiicei sale de patru ani. Kelli, fiica lui Tom, a fost diagnosticată, la trei luni, cu risc ridicat de cancer

Tom Attwater a declarat, potrivit Daily Mail, că boala fiicei sale este acum controlată, însă dacă va recidiva, Serviciul Național de Sănătate nu-i va asigura tratamentul. Attwater a spus: "Kelli este o fată uimitoare. Este cea mai însuflețitoare persoană pe care o știu și are doar patru ani. Eu am 30, am avut o viață foarte bună. Pot accepta. La patru ani cum aș putea să accept? Nu ți se dă nicio șansă la viață. Kelli a mai recidivat o dată, iar doctorii spun că este posibil să se repete. Trebuie să știu că va fi bine după ce eu nu voi mai fi".

La trei luni, diagnosticată cu neuroblastom. La șapte, chimioterapie

Kelli a fost diagnosticată cu neuroblaston când avea trei luni. Când avea șapte luni, a făcut chimioterapie și a suferit mai multe operații. Chimioterapie a avut și un efect negativ pentru Kelli: ea poate dezvolta mai multe tipuri de cancer, chiar și leucemie. În august 2012, cancerul a recidivat. Chiar dacă acum boala este controlată, poate recidiva din nou și statul nu le mai oferă bani de tratament.

Tom avea speranță la viață de doi-trei ani. A trecut deja unul

Tom Attwater a declarat: "Mi-am plătit întotdeauna taxele, am muncit mereu și acum când avem nevoie de banii plătiți, nu-i putem folosi. Nu este corect". Tom Attwater a fost diagnosticat cu tumoră pe creier în septembrie 2012. Mama lui Kelli, Joely Smith, a declarat: "Tom vrea să știe doar cât mai are de trăit. Speranțele sale de viață au fost de doi sau trei ani. A trecut deja unul...".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel