Urmărește emisiunea live


ULTIMA DECIZIE în cazul pedofilului din Prahova, trimis la muncă într-o școală

sursa foto: Pixabay
sursa foto: Pixabay

Astăzi, Curtea de Apel Ploiești a luat o decizie în cazul individului trimis în judecată după ce a forțat o fetiță să se dezbrace ca s-o filmeze în ipostaze indecente.

Joi, 29 octombrie, Curtea de Apel Ploiești a decis că Robert C., în vârstă de 52 de ani, trimis în judecată pentru că a forţat o fetiţă de 10 ani să se dezbrace ca s-o filmeze în ipostaze indecente, va face doi ani de închisoare.

Instanța a anulat astfel suspendarea pedepsei și, de asemenea, a majorat valoarea daunelor morale de la 20.000 de lei la 80.000 de lei. 

Amintim că, în primă instanță, judecătorii de la Tribunalul Prahova l-au condamnat pe individ la închisoare cu suspendare și, mai mult, l-au trimis la muncă în folosul comunității la o școală generală din comuna Podenii Noi. 

Avocatul victimei a atacat această sentință. 

Robert C. a fost reținut în luna august a anului 2019, sub acuzația de pornografie infantilă, după ce, în baia comună a unui floc de nefamiliști, a pus o fetiță de 10 ani să se dezbrace pentru ca el să o filmeze în ipostaze indecente, potrivit Adevărul

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel