ULTIMA DECIZIE în cazul pedofilului din Prahova, trimis la muncă într-o școală

sursa foto: Pixabay
sursa foto: Pixabay

Astăzi, Curtea de Apel Ploiești a luat o decizie în cazul individului trimis în judecată după ce a forțat o fetiță să se dezbrace ca s-o filmeze în ipostaze indecente.

Joi, 29 octombrie, Curtea de Apel Ploiești a decis că Robert C., în vârstă de 52 de ani, trimis în judecată pentru că a forţat o fetiţă de 10 ani să se dezbrace ca s-o filmeze în ipostaze indecente, va face doi ani de închisoare.

Instanța a anulat astfel suspendarea pedepsei și, de asemenea, a majorat valoarea daunelor morale de la 20.000 de lei la 80.000 de lei. 

Amintim că, în primă instanță, judecătorii de la Tribunalul Prahova l-au condamnat pe individ la închisoare cu suspendare și, mai mult, l-au trimis la muncă în folosul comunității la o școală generală din comuna Podenii Noi. 

Avocatul victimei a atacat această sentință. 

Robert C. a fost reținut în luna august a anului 2019, sub acuzația de pornografie infantilă, după ce, în baia comună a unui floc de nefamiliști, a pus o fetiță de 10 ani să se dezbrace pentru ca el să o filmeze în ipostaze indecente, potrivit Adevărul

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel