Urmărește emisiunea live


UIMITOR! A fost amendat cu 166 de euro din cauza cântecului cocoșului său

Un bărbat din Italia a fost amendat cu 166 de euro din cauza cântecului cocoșului său.

Un pensionar italian a fost amendat pentru că cocoșul său îi trezea pe vecini dimineața devreme, scrie TheGuardian. Cocoșul vedetă ar fi cântat în fiecare dimineață la ora 04:30, iar vecinii nu puteau să doarmă din cauza lui. Bărbatul, în vârstă de 83 de ani a fost foarte supărat că a fost amendat cu 166 de euro din cauza cocoșului.


Potrivit poliției italiene , el ar fi  încălcat regulile care stipulează că animalele de companie trebuie ținute la o distanță minimă de 10 metri față de casele vecine. Cocoșul era într-o cușcă din grădina pensionarului. Bărbatul intenționează acum să facă apel împotriva amenzii, considerând că este o sancțiune nefondată.

„Mi-ar fi putut spune înainte despre regula cu distanța. Nu mă voi opri aici - voi contacta poliția, prefectul, toată lumea.", a spus bătrânul.

Emma Perfetti, primarul din Castiraga Vidardo, a declarat că autoritățile au fost „forțate să acționeze în acest fel” din cauza numeroaselor plângeri venite de la vecini. "Nu este corect ca jumătate de cartier să fie trezit la 4.30 dimineața", a spus ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel