Udrea, vizită neașteptată în închisoare. Chirieac: Este singurul corupt

 Elena Udrea
Elena Udrea

Elena Udrea, aflată în închisoare în Costa Rica, a fost vizitată de către Lia Stanca, asociata acesteia în afacerea de la Băile Boghiș, lucru confirmat și de fosta nevastă a generalului de securitate Viorel Stanca. Potrivit informațiilor apărute în presă, Lia Stanca ar dori să se retragă din afacere. Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat situația.

Întoarsă recent din Costa Rica, Lia Stanca a confirmat că a vizitat-o pe Elena Udrea, însă nu a spus și dacă vrea să renunțe la afacerea Băile Boghiș.

Bogdan Chirieac este de părere că toată lumea a început să fugă de Elena Udrea în aceste momente în care se află reținută într-o închisoare din Costa Rica și nu vede nimic neobișnuit ca Lia Stanca să vrea să se retragă din afacere.

Într-o intervenție telefonică la Antena 3, întrebat despre vizitele doamnei Lia Stanca în Costa Rica, Bogdan Chirieac a comentat: 

Cred că lucrurile stau cum a declarat dânsa. A recunoscut că a fost acolo, dar probabil că vrea să iasă dintr-o afacere. Mă gândesc că e o modă. Elena Udrea a avut extrem de mulți susținători, mi-e teamă că majoritatea pe bani, iar acum fiecare se înghesuie fie să o atace, fie să desolidarizeze. Vă dați seama ce onoare, ce cinste era în epoca Băsescu să fii acționar într-o companie alături de doamna Udrea? Aveai protecție absolută de la statul subteran. Acum, fiindcă doamna Udrea are aceste probleme inimaginabile, tortura la care este supusă, într-un mod bine-cunoscut, autohton, toată lumea fuge de dânsa.”

În legătură cu posibilitatea de a te retrage dintr-o afacere unde esti acționar alături de Elena Udrea, analistul Bogdan Chirieac este de părere că:

“Nu cred că este dificil să te retragi dintr-o astfel de afacere. Îți vinzi acțiunile. Acolo era și este o zonă de mare interes turistic, are nevoie de multe investiții, probabil și infrastructură din partea statului. Nu e un lucru neobișnuit ca cineva să vrea să iasă dintr-o afacere. Interesant e felul în care o mulțime de oameni mai puțini sensibili s-au îndepărtat complet de doamna Udrea, care în acest moment este singurul corupt din toată epoca Băsescu și dacă este cineva care a decontat această epocă sinistră din istoria țării noastre, este doamna Udrea, din nefericire.“

În aceeași legătură telefonică, Bogdan Chirieac a adăugat că i se pare excesiv ca o mamă, la două săptămâni după ce a născut, să fie aruncată într-o pușcărie sud-americană.'

Elena Udrea și Alina Bica au fost reținute în Costa Rica pe 3 octombrie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel