Udrea: "Uite tupeu și ignoranță! Ce câștigă țara cu acest mare clovn?"

1291135036udrea elena comisie ancheta_ts (2)
1291135036udrea elena comisie ancheta_ts (2)

Elena Udrea îl atacă dur pe premierul Victor Ponta și-i ia apărarea președintelui Traian Băsescu. Declarația, care a generat reacția deputatei PDL, este "Eu mă ocup de pâine, Președintele de circ!". 

"'Eu mă ocup de pâine, Președintele de circ'!!! zise Victor Ponta în timp ce executa cu mare talent o acrobație la trapez iar dedesubt, pe arena, se învârteau zebre, ponei și maimuțe!", a scris deputata PDL pe Facebook.

"Acest politician, din păcate, Prim Ministru"

Elena Udrea subliniază că premierul este definit de "obsesia mediatică". Udrea susține că afirmația "Eu mă ocup de pâine, Președintele de circ" arată "ceea ce reprezintă acest politician, care din păcate pentru România, astăzi este Prim Ministru". Ea susține că promisiunile neonorate și eșecurile majore ale premierului sunt acoperite de "Circ mediatic, pe care, oricât de bună ar fi strategia consilierilor englezi, nu le-ar putea reuși atât de bine fără un talent nativ de excepție!".

Deputata PDL mai scrie că "Pe mulți alții, chiar oameni politici, jena, rușinea, bunul simț, teama de ridicol, onoarea, i-ar opri să facă precum Ponta. Pe el nu îl oprește nimic".

 "Ce câștiga țara cu Victor Ponta în rol de mare clovn?"

"După circul de vara trecută jucat pe scena Europei, după circul privatizării Oltchim, circul de la Mechel, acum cel de la CFR marfă, după ce ai transformat în circ problema fondurilor europene alocate României sau aducerea în țară a lui Omar Hayssam, să îi acuzi pe alții de ceea ce tu faci permanent, ei, uite tupeu și aroganță! Problema este, ce câștiga țara cu Victor Ponta în rol de mare clovn?!", a conchis Elena Udrea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel