Udrea și Bica, arestate. Șeful Interpol, declarații în premieră

Ema Apostu / 10 oct 2018 / 22:22 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Șeful Interpol, Gustavo Chinchilla, a făcut mai multe declarații, în exclusivitate pentru Antena 3, în emisiunea Sinteza Zilei.

Într-un interviu realizat de Ana-Maria Bujor, corespondentul Antenei 3 în Costa Rica, șeful Interpol a făcut dezvăluiri despre arestarea Elenei Udrea și a Alinei Bica. Gustavo Chinchilla a anunțat că Elena Udrea şi Alina Bica se află în arest preventiv, pentru două luni, în Vilma Curling.

"Într-o audiență, doamna Alina Bica s-a prezentat la biroul Interpol însoțită de consilierii săi legali într-un mod foarte politicos. La acel moment nu ne-a oferit locația, dar am păstrat contactul cu avocații ei care ne-au lăsat informații de contact", a declarat șeful Interpol.

Întrebat dacă o cunoștea pe Alina Bica, Gustavo Chinchilla a spus că nu a știut nimic despre ea.

"Cu doamna Elena Udrea nu am avut niciun tip de contact, niciun tip de abordare și imediat după reținerea doamnei Elena, unul dintre avocații doamnei Alina Bica ne-a contactat și eu i-am spus că era timpul să se predea, că cel mai bine era să se prezinte singură la Tribunalul penal al Întâiului Circuit judiciar din San Jose. Dar el mi-a spus că urma să vorbească cu doamna Bica și că apoi ne va contacta din nou (..) Procedura de reținere trebuie să continue", a mai spus șeful Interpol Costa Rica.

Cât despre șansele celor două de a fi eliberate, Gustavo Chinchilla a spus că "au dreptul să solicite câteva recursuri. Ar putea să solicite eventual o schimbare de măsuri. E dreptul lor".



Te-ar putea interesa








Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26