Udrea, fără cătușe la Poliția Capitalei. DNA demarează o anchetă administrativă

Direcția Națională Anticorupție a demarat cercetări administrative după ce Elena Udrea a intrat fără cătușe în sediul Poliției Capitalei, unde va fi reținută pentru 24 de ore, potrivit televiziunilor de știri.

Deși Udrea a părăsit sediul DNA încătușată, imaginile surprinse de televiziuni arată că deputatul a coborât ulterior din mașină în curtea Poliției Capitalei fără cătușe la mâini. 

Unele interpretări indicau că nu mai era necesară încătușarea Elenei Udrea din momentul în care aceasta a intrat în curtea Poliției Capitalei. DNA pare să nu fie de acord cu această explicație.

Elena Udrea, în cătușe. Filmul reținerii - VIDEO

Procurorii au emis o ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele Elenei Udrea, urmând ca mâine deputatul să fie prezentat în fața magistraților Înaltei Curți de Casație și Justiție cu propunere de arestare preventivă, a anunțat avocatul Marius Sebastian Striblea, din fața sediului DNA.

DNA a reținut-o pe Elena Udrea pentru patru capete de acuzare - trei infracțiuni de trafic de influență și o infracțiune de spălare de bani.

Elena Udrea a petrecut marți aproape 10 ore la Direcția Națională Anticorupție. Avocatul Marius Sebastian Striblea a arătat că doar 3 ore au fost dedicate audierilor efective. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel