Udrea, cu cătușe în Parlament. Ciutacu: E deja prea mult

Procurorii DNA au trimis o nouă cerere de arestare preventivă pe numele Elenei Udrea.  Astfel, Elena Udrea poate fi audiată în Comisia Juridică și poate participa la dezbaterea din Camera Deputaților, dar într-o situație inedită: încătușată. 

VEZI ȘI: REACȚIA lui Ciutacu după decizia finală a Curții Supreme în cazul Ridzi

Victor Ciutacu a scris pe blogul său despre imaginea care șochează Parlamentul: Elena Udrea în cătușe în plen. Realizatorul emisiunii "Ediția de seară" de la România TV a spus că avem de-a face cu o isterie "a cătușelor".

"Încercarea de o aduce încătușată în Parlament, pentru a-și pleda cauza, e subumană. OK, e arestată, denunțurile curg împotriva ei, iar cei care 10 ani n-au avut curaj să miște un pai nu mai prididesc cu finalizarea dosarelor penale. Eu însumi trăiesc, seară de seară, din dezvăluiri despre viața și opera ei în funcții de demnitate publică. Și o fac cu voluptatea celui căruia i se confirmă că a avut dreptate. Dar e deja prea mult! Oricât ar personifica tot răul regimului băsist, instaurat, poate ați uitat, prin vot liber și democratic. Și revalidat, după 5 ani, tot la urne.

Cercetați-o, trimiteți-o în judecată, condamnați-o dacă aveți probe, nu pentru întreaga activitate, că nu suntem la Oscarurile Răului, dar lăsați-i posibilitatea de a vorbi, de a-și pleda cu demnitate cauza. Nu strânge pe nimeni de gât în Casa Poporului, n-o să-și gâtul, în direct de la tribună, cu unghiile.

Da, știu, e rea, e odioasă, e arogantă, e complicea Tiranului. Dar toate ăstea la un loc nu-s motive viabile de a o trata degradant. Vă excită cătușele? Vă simțiți mai puternici dacă o vedeți îngenuncheată? Deocamdată, cel puțin, are trufia și puterea de a se uita fix în cameră și, prin ea, în ochii voștri. Voi aveți puterea de a vă uita în ochii ei?", a scris Victor Ciutacu pe blogul său.

"P.S. Inchizitorilor, dacă aveați sânge-n portocale, o plimbați ca pe urs când era Băsescu-n putere", a mai notat jurnalistul.

Întreaga postare poate fi citită AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel