Udrea: Blaga nu a vrut turul doi, l-aș fi învins

elena udrea, turul doi
elena udrea, turul doi

Vasile Blaga nu a vrut turul doi la alegerile interne din PDL pentru că sigur ar fi fost învins, a declarat Elena Udrea luni seară, la emisiunea "Jocuri de Putere".

Invitată la emisiunea lui Rareș Bogdan, Elena Udrea a precizat că cerut să vadă toate documentele de la Convenția PDL, "pentru a nu specula că au fost introduse buletine de vot în urnă". "Eu calculasem că voi avea 2.500 de voturi, dar n-au mai venit toți delegații. Interesant este ca mai întâi s-au anunțat 4.200 de participanți, apoi 4.365 când s-a anunțat votul, dar în final au fost 4.611 de buletine de vot", a declarat Elena Udrea.

Fostul ministru al Turismului a declarat că doar 36 de voturi au despărțit-o de titlul de președinte al PDL. Dacă Vasile Blaga ar fi fost de acord cu un al doilea tur, ar fi fost învins, pentru că susținătorii Monicăi Macovei ar fi votat pentru Elena Udrea, a spus  democrat-liberala. "Asta înseamnă că în turul doi am fi avut toate premisele să câștigăm. Blaga nu a vrut turul doi în mod cert. Vorbim de 36 de voturi", a menționat Elena Udrea. . "Nu este adevărat că s-au renumărat buletinele de vot", a susținut Udrea

Totodată, fostul ministru al Turismului a acuzat că nu a putut confrunta listele de prezență cu listele de vot. "Am cerut listele, nu ne-au fost predate decât listele de vot. Nu am putut face confruntarea. Cert este că cei 5.000 nu au mai ajuns să voteze", a adăugat democrat-liberala. Elena Udrea a susținut, încă o dată, că voturile nu au fost renumărate, deoarece președintele comisie de organizare a alegerilor, Mircea Toader, "a plecat cu documentele".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel