Udrea - Bica, eliberare. Avocata Vicol: Nu a făcut altceva decât să le rețină, în plus, ilegal

Laura Vicol
Laura Vicol

Laura Vicol, avocata Alinei Bica, a vorbit, în direct, la tv, despre ceea ce se va întâmpla în continuare în ceea ce privește eliberarea Elenei Udrea și a clientei sale, fosta șefă DIICOT.

Laura Vicol este de părere că DNA nu face altceva decât să le rețină în plus, ilegal, pe Elena Udrea și Alina Bica, în închisoare și nu vor face niciun recurs împotriva hotărârii de executare a pedepsei, iar actele vor pleca la Ministerul Justiției.

Reprezentanții DNA-ului au la dispoziție 24 de ore pentru a audita o cale de atac. Indiferent dacă ar fi uzitat de această cale de atac sau nu, soluția era una clară. Cu această suspendare a executării pedepsei dată de Înalta Curte, durează până se va judeca această cale extraordinară de atac a contestației în anulare, iar în acest moment DNA-ul nu a făcut altceva decât să rețină în plus 24 de ore în mod ilegal pe Elena Udrea și Alina Bica. 

Spun acest lucru pentru că în mod omenesc, reprezentanta DNA-ului în sala de judecată ar fi putut să spună că nu va intenta nicio cale de atac și atunci procedura și-ar fi văzut de cursul ei având în vedere că urmează zile de sărbătoare atât pentru noi cât și pentru cei din Costa Rica. 

Dar pentru că răutatea atinge cote maxime la nivelul DNA-ului, probabil la ora 16 se va constata că reprezentanții DNA-ului nu fac recurs împotriva acestei încheieri, actele vor pleca la Ministerul Justiției și de acolo prin curier diplomatic, deși ar fi de preferat prin mijloace electronice pentru a ajunge acolo mult mai repede pentru ca luni dimineață să aibă judecătorii din Costa Rica toate aceste documente pe masă, Ministerul Justiției va înainta retragerea cererii de extrădare în mod neîntârziat., a afirmat Laura Vicol, în jurnalul de știri, de la România TV.

Vezi și: 
Udrea - Bica, eliberare. Tăbăcaru aruncă bomba: Nu există nicio soluție

Toader, despre decizia de eliberare a Alinei Bica și a Elenei Udrea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel