Udrea avertizează: "Nu ne-ați învins în zece ani. Aveți de ce vă teme!"

Deputatul Elena Udrea îi atrage atenția premierului Victor Ponta că nu doar că nu a putut să-l înlăture pe Traian Băsescu, ci nici nu-l va putea împiedica să lase urmași. 

"Vedem din nou zeci de atacuri de toate felurile la adresa mea, a Președintelui și a celor din PMP pe televiziunile aservite lui Victor Ponta. De ce nu la adresa lui Blaga, Antonescu, Ungureanu ori Predoiu? Nu că aș vrea eu să fie ei atacați, dar evident că ținta suntem noi. Pentru că de noi le este frică. Pentru că, după zece ani în care au încercat să îl scoată din joc pe Traian Băsescu, nu numai că nu au reușit dar acesta este pe cale să își lase și urmași: un partid care să lupte mai departe pentru independența justiției și pentru stat de drept în Romania", a scris Elena Udrea, pe pagina sa de Facebook.

VEZI și: De Ce spune Udrea că Ponta este o piază rea pentru România

Deputata a adăugat că "Un partid cu lideri care nu au făcut compromisuri pentru liniștea și bunăstarea lor personală și pentru imagine și care au rămas alături de Traian Băsescu în războiul lui de zece ani împotriva baronilor, mogulilor și alti dăunători, oricât de dur ori costisitor a fost acest război".

Elena Udrea a conchis cu un avertisment:"Dacă nu ne-ați învins timp de zece ani, nu veți reuși acum. Aveți de ce vă teme!". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel