Udrea, atac la PNL-PDL: Care este scopul alianței

Elena Udrea a afirmat, vineri seară, la Ploiești, că alianța dintre PNL și PDL este un proiect pornit pentru a acoperi eșecul de la alegeri al celor două partide.

"E un proiect al unor lideri, că nu este un proiect al unor partide, care a pornit ca să acopere eșecul în alegeri atât al PNL, cât și al PDL. S-a raliat după aceea și Forța Civică ce a reușit să ia doar 2%. Din acest punct de vedere, nu e treaba Mișcării Populare", a declarat Elena Udrea înaintea unei întâlniri cu membrii și simpatizanții PMP din Prahova, notează Agerpres.

Din punctul de vedere al președintelui PMP, acesta nu este un proiect politic solid, în condițiile în care există nemulțumiri în cele două tabere.

VEZI ȘI: Sebastian Lăzăroiu avertizează: Candidatul PMP are handicapuri majore

"Încearcă să facă o nouă construcție politică, dar am văzut că au plecat vreo 30 de parlamentari de la PNL, vedem că la PDL există nemulțumiri la baza partidului legat de faptul că PDL va dispărea începând cu decizia de mâine (sâmbătă — n.r.), deci nu este un proiect politic solid", a susținut Elena Udrea.

În context, ea a spus că proiectul PMP este unul "diferit", PMP vrând să fie "motorul care va demara reforma clasei politice din interiorul acesteia".

Liberalii și democrat-liberalii se reunesc sâmbătă într-un congres comun pentru aprobarea statutului noii formațiuni rezultate în urma fuziunii și a noii alianțe electorale "ACL PNL-PDL" care va susține candidatul la președinție.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel