Urmărește emisiunea live


Sebastian Lăzăroiu avertizează: Candidatul PMP are handicapuri majore

Sebastian Lăzăroiu, fost consilier al președintelui Traian Băsescu, atrage atenția că PMP nu reacționează față de confuzia care plutește în continuare, respectiv că partidul condus de Elena Udrea ar putea avea un alt candidat la prezidențiale în locul lui Cristian Diaconescu.


În opinia fostului consilier prezidențial, candidatul PMP la prezidențiale, Cristian Diaconescu, are "handicapuri majore". 

"S-a lansat de o lună de zile, dar mesajul lui nu se vede, nu prinde", a declarat, duminică seară, Sebastian Lăzăroiu la B1TV, citează stiripesurse.ro.

Citește și Blaga, dezvăluire: Udrea va fi candidatul la Președinție

De asemenea, fostul om al președintelui Băsescu critică și lipsa de acțiune a PMP pentru remedierea situației. 

"Plutește în continuare confuzia că ar putea să fie alt candidat din partea PMP, o altă candidată, mă rog.... Eu o văd pe d-na Udrea mai des la TV, și nu pe dl Cristian Diaconescu, care are nevoie ca de aer de notorietate și de apariții. Astea sunt niște handicapuri majore pentru el. Nu poți să faci nimic dacă nu ajungi vizibil", a continuat Lăzăroiu, deși consideră că  dintre toți candidații vehiculați pe partea dreapta, candidatul PMP are cel mai bun CV pentru a deveni președintele unui stat.

Duminică, Elena Udrea și prezidențiabilul PMP, Cristian Diaconescu, au participat la tradiționala serbare populară națională, Târgul de Fete de pe Muntele Găina.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel