UDMR sună alegătorii ca să iasă la vot. Campanie prin call-center

UDMR Covasna a demarat o campanie de mobilizare a electoratului la vot prin call-center. Partidul își propune să scoată 10.000 de oameni din case pentru a vota la alegerile parlamentare de duminică. 

”Dorim să avem un contact direct cu cetăţenii, dar considerăm că este greu să intrăm în casele oamenilor şi să-i deranjăm în perioada sărbătorilor (...), pe de altă parte, am ajunge la mai puţine persoane dacă am alege metoda clasică door-to-door, aşa că am decis ca toţi candidaţii, dar şi consilierii locali şi judeţeni ai UDMR, viceprimarii, dar şi primarul, de marţi şi până vineri între orele 16 şi 19, să sunăm cetăţenii şi să vorbim cu ei la telefon, să le explicăm importanţa participării la vot (...). Am decis ca în ultima săptămână de campanie să punem accent pe acest tip de comunicare (...) şi estimăm că vom putea discuta direct cu 10-12.000 de oameni”, a declarat preşedintele UDMR Sfântu Gheorghe, Antal Arpad, care este şi primarul municipiului, potrivit Agerpres. 

Potrivit acestuia, obiectivul UDMR este de o avea o pondere de peste 7% în viitorul Parlament al României şi de a putea contribui la ”modernizarea şi emanciparea” societăţii româneşti. Preşedintele executiv al UDMR Covasna, Gruman Robert, a menţionat că în această campanie electorală în judeţ vor fi distribuite un număr total de 200.000 de flyere cu programul Uniunii şi candidaţii pentru alegerile parlamentare, precum şi un ziar care a ieşit recent de sub tipar în 60.000 de exemplare.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel