EXCLUSIV  UDMR, ca "baba lui Iliescu". Val Vâlcu, paralelă cu o replică MEMORABILĂ din anii '90

FOTO AGERPRES
FOTO AGERPRES

Jurnalistul Val Vâlcu a făcut o paralelă între jocul făcut în Parlament, la moţiune, de către UDMR şi o replică memorabilă dată de o vârstnică în anii '90.

Val Vâlcu atrage atenţia asupra modului în care au acţionat cei de la UDMR în privinţa moţiunii de cenzură depusă de PSD împotriva Guvernului Orban. Jurnalistul face o paralelă între ce a făcut astăzi UDMR şi răspunsul memorabil dat de o bătrânică, în preajma alegerilor prezidenţiale din 1992, atunci când se confruntau, pentru prima dată, Ion Iliescu şi Emil Constantinescu. 

"Întrebată de către Mihai Tatuluci cu cine votează, femeie spune: 'cu Iliescu, maică'. 'Dar nu v-aţi gândit să votaţi cu Emil Constantinescu?', o întreabă Tatulici. 'Nu, votez cu Iliescu, că el e preşedinte acum. Când o fi Constantinescu o să votez cu el', i-a răspuns aceasta. Practic în conştiinţa femeii era ideea că trebuie să votezi cu cine e preşedinte în momentul acela, iar dacă se schimbă, mai vedem... 

La fel a făcut şi UDMR. Au spus: 'dacă este cvorum parlamentarii noştri vor intra în sală şi se vor abţine la vot. Dar dacă nu e cvorum nu vor intra în sală'. Adică au făcut exact ca baba lui Iliescu: când o fi PSD-ul la putere, vom asigura cvorum pentru ei; acum asta e, PNL-ul e la putere", a explicat Val Vâlcu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel