Ucraina: Un cetăţean israeliano-american, acuzat de trafic de droguri, arestat după ce evadase

Autorităţile ucrainene şi israeliene au anunţat sâmbătă arestarea unui cetăţean israeliano-american suspectat de conducerea unei vaste reţele de trafic de droguri online, la două zile de la evadarea sa în cursul extrădării spre Israel, relatează AFP. 

Într-un comunicat, poliţia israeliană a indicat că Amos Dov Silver a fost arestat sâmbătă dimineaţa la Uman, 200 km sud de Kiev, în timpul unei operaţiuni a forţelor de ordine ucrainene 'în deplină cooperare' cu colegii lor israelieni. Potrivit Serviciilor de securitate ucrainene (SBU), el ar urma să fie extrădat în curând. Alte trei persoane suspectate că l-au ajutat să scape pe aeroportul din Borîspil din Kiev au fost de asemenea arestate, a adăugat sursa citată.

Vineri, poliţia israeliană a anunţat că Amos Dov Silver a scăpat de sub escorta ucraineană. Kievul a confirmat că suspectul a dispărut joi când se afla pe aeroport pentru a pleca spre Israel. Arestat în martie, acest cetăţean israeliano-american este suspectat că se află la conducerea unei reţele de vânzări de stupefiante folosind mesageria Telegram şi având ramificaţii în Ucraina, Germania, Israel şi Statele Unite.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel