Ucis și incendiat de partenerul de afaceri în Centrul Vechi

Bărbatul găsit ucis și incendiat într-un club din Centrul Vechi a fost identificat. Acesta este Nicu Stanciu, care a fost ucis în bătaie de partenerul său de afaceri, apoi  târât în club și îngropat în  moloz, după care   dat foc barului. 

Potrivit primelor informații, cei doi oameni de afaceri s-au certat din cauza unei sume mari de bani pe care agresorul o datora victimei. Ucigaşul a fost dus de poliţie la reconstituire şi a povestit cum s-a întamplat.

La mijlocul lunii iunie, un club din Centrul Vechi al Capitalei a luat foc. Pompierii s-au luptat ore în şir să stingă flăcările. Nimeni nu şi-a imaginat însă că incendiul ascundea de fapt, o crimă.

Cu ocazia cercetării la faţa locului, în imobilul ars de pe strada Gabroveni a fost descoperit cadavrul carbonizat al unui bărbat. Cadavrul a fost identificat ca aparţinând lui Nicu Stanciu, a cărui dispariţie fusese anunţată de familie imediat după incendiu.

Citește și: Moarte suspectă în Centrul Vechi. Patronul clădirii care a ars, găsit mort într-un sac

Potrivit legiştilor, bărbatul a fost lovit cu un corp dur în cap, apoi dus în imobilul pe care îl deţinea şi incendiat. Cadavrul "este în stare de carbonizare cvasicompletă şi fragmente restante de ţesuturi şi viscere în stare de putrefacţie". De asemenea, medicii legişti au stabilit că "pe un fragment osos de la nivelul extremităţii cefalice s-a constatat prezenţa unei fracturi cu înfundare care a putut fi produsă prin lovire cu corp dur".

Partenerul de afaceri al patronului găsit mort a fost reţinut. Ulterior, a fost adus la imobilul incendiat pentru reconstituirea presupusei crime.

La data de 15 iunie, Poliţia Capitalei a fost sesizată de către un tânăr, cu privire la faptul că, tatăl său ar fi plecat de la domiciliu, la data de 13 iunie a.c., în jurul orei 11.00, nu s-a mai întors şi nici nu a mai răspuns la telefoanele sale mobile, acestea fiind închise. În urma investigaţiilor efectuate de către poliţiştii bucureşteni, a rezultat faptul că bărbatul dispărut ar fi fost văzut ultima dată în ziua de vineri, 13 iunie a.c., la o terasă din Centrul Istoric, se arată într-un comunicat al Poliției.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel