Ucigaș român, extrem de periculos, extrădat din Franța în România cu mașina. Compania aeriană i-ar fi refuzat accesul

foto ilustrativ pexels
foto ilustrativ pexels

Un criminal român foarte periculos ar fi fost extrădat din Franța în România într-o mașină, asta după ce ar fi fost refuzat de compania aeriană. 

Bărbatul se pare că este deosebit de periculos. El ar fi fost combatant în Legiunea Străină. Conform gândul.ro, a fost extrădat din Franța și adus în România cu mașina, după ce compania aeriană a refuzat să-i permită accesul în avion. 

Românul ar fi fost urmărit internațional de autoritățile române după ce a executat, cu patru gloanțe, un tânăr din Bacău, specializat în infracțiuni informatice. 

Considerat deosebit de periculos, fostul militar a fost adus în lanțuri peste 2000 de kilometri, conform sursei citate. Numele bărbatului este Ștefan Achim și ar fi considerat unul dintre cei mai periculoși infractori români. Cu pregătire militară, bărbatul s-ar fi răzbunat pe persoane în interes propriu sau în interesul unor interlopi din țară. El nu se ferea, practicând kickboxing în gale televizate. 

Achim ar fi început să se facă remarcat în România după ce, în 2003, ar fi intrat în slujba unui interlop gălățean, alături de care ar fi fost și văzut patru ani mai târziu. Fostul său șef ar fi fost ucis cu sabia un om de încredere, în 2008, moment în care Achim ar fi fost prezent la funeralii. Bărbatul ucis ar fi fost și unul dintre sponsorii galelor de kickboxing și, indirect, al lui Ștefan Achim. În București, aparent discret, bărbatul nu se ferea să se răzbune pe cei care-l deranjau. După ce un interlop din Sectorul 2 nu i-ar fi restituit o sumă de bani, l-ar fi împușcat cu un pistol cu bile de cauciuc și l-ar fi lovit cu o rangă peste picioare. 

Ucis pentru o țeapă de 500 de euro

În primăvara anului 2020, Ștefan Achim ar fi pus-o pe iubita lui să-i caute pe cineva care să-i vândă un software pentru accesarea telefoanelor mobile la distanță. Așa l-ar fi cunoscut pe Iulian Cezar Oancea, un pirat cibernetic de doar 21 de ani. Doar 500 de euro i-a cerut în schimbul software-ului, însă totul a fost o înșelăciune a tânărului de 21 de ani, care nu a livrat nimic în schimbul sumei către iubita lui Achim. Înarmat cu un pistol Makarov cumpărat de la traficanții de arme bulgari, Ștefan Achim a plecat la Bacău, unde l-ar fi împușcat fără milă pe tânărul de 21 de ani. Ar fi tras de 6 ori. Patru gloanțe au nimerit victima. 

Achim, văzut extrem de periculos de francezi. În lanțuri și cu brâu pentru imobilizare, ar fi fost refuzat de compania aeriană

Conștient că ar putea fi identificat, Ștefan Achim ar fi fugit în Franța. Localizat și prins de autoritățile franceze, acesta a fost încătușat la data de 21 mai 2020, în localitatea Creil. Anchetatorii au găsit în ascunzătoare 30.000 de euro, trei telefoane mobile, dar și pistolul Makarov. Conform unor surse Gândul, Achim ar fi fost văzut atât de periculos încât ar fi fost băgat în custodia Armatei Franceze. În lanțuri și cu un brâu special pentru imobilizare, Achim ar fi fost refuzat de compania aeriană ce avea să-l aducă în România. Prin urmare, a străbătut drumul de 2.000 de kilometri în mașină. În tot acest timp, membri escortei ar fi fost pregătiți în permanență să facă față unui atac venit din partea unor presupuși tovarăși de arme ai prizonierului, mai transmite sursa citată. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel