Uber, disponibil și la Ploiești. Găsiți aici codul pentru o reducere de 50% la călătorii

Uber Ploiești
Uber Ploiești

Începând cu această după-amiază, Uber va fi disponibil în Ploiești, primul oraș din zona Prahovei în care serviciul se extinde. Cu Ploiești pe lista de orașe în care aplicația este prezentă, Uber este acum disponibil în 10 orașe din România. 

Compania de ridesharing s-a lansat la București în 2015, și s-a extins rapid la Cluj, Timișoara, Brașov și Iași. În vara anului 2020, serviciul a devenit disponibil și în Constanța, iar în lunile recente, Uber s-a lansat în Craiova, Galați și Pitești. Uber este o aplicație care conectează pasageri și șoferi în mai mult de 69 de țări din toată lumea, în peste 10.000 de orașe, disponibilă acum și în Ploiești.

Șoferii parteneri din Ploiești sunt licențiați pentru a transporta pasagerii în siguranță către destinațiile lor. În Ploiești, Uber se lansează cu UberX, cel mai utilizat serviciu al companiei, care oferă acces la curse convenabile și sigure, cu un timp de așteptare de doar câteva minute.  

Între 22 aprilie și 2 mai, utilizatorii din Ploiești pot folosi codul HELLOPLOIESTI pentru o reducere de 50% din costul a două curse UberX, pentru până la 7 lei reducere/călătorie*

„Depunem eforturi pentru a ne extinde și pentru a face tehnologia noastră disponibilă pentru cât mai mulți români. Regiunea Prahovei este una dintre zonele în care plănuiam să ajungem de ceva timp, și ne bucurăm să anunțăm că locuitorii orașului Ploiești vor beneficia acum de curse convenabile și sigure cu Uber. Știm că oamenii sunt în continuă căutare de alternative de transport și suntem încântați că le putem oferi ploieștenilor tehnologia prin care se pot conecta cu șoferii, pentru a ajunge în siguranță la destinație. Colaborăm cu autoritățile locale și vrem să le devenim un partener de încredere și pe termen lung.” - a declarat Ana Maria Borlovan, Country Operations Manager Uber România. 

Cum funcționează



Descarcă aplicația Uber pe telefonul tău și creează un cont


Aplicația se va deschide cu o întrebare simplă: „Încotro?”


După ce ai setat destinația, aplicația îți va arăta prețul călătoriei 


Poți urmări statusul cursei și trimite localizarea pe hartă și timpul estimat de sosire prietenilor sau familiei 


Plătește numerar sau prin intermediul plății electronice


Oferă rating și feedback șoferului 


După finalizarea cursei, vei primi un e-mail cu o chitanță electronică, iar din contul tău Uber vei putea descărca factura fiscală 

Cum se utilizează codurile promoționale



Deschide meniul de sus al aplicației 


Mergi la “Wallet” -> “Adaugă cod promoțional”


Scrie codul promoțional 'HELLOPLOIESTI’ pentru o reducere de 50% aplicată următoarelor două curse Uber


Codul promoțional este acum activ în contul tău și se va aplica automat la următoarea cursă Uber


Codul promoțional este valid pentru cursele efectuate în Ploiești în perioada 22 aprilie - 2 mai

Siguranța ca prioritate

La fel ca în celelalte orașe din România, pasagerii din Ploiești beneficiază de o serie de opțiuni disponibile în aplicația Uber, printre care și accesul la informații despre șofer, afișând fotografia acestuia alături de rating, modelul și numărul mașinii. Mai mult decât atât, pasagerii pot urmări cursele în aplicație, atât înainte de sosirea mașinii la locul de preluare, cât și în timpul călătoriei, și pot trimite statusul acesteia unui contact de încredere. 

Anul trecut, Uber a lansat o serie de măsuri și proceduri pentru siguranță și igienă, pentru a ajuta comunitățile locale să se deplaseze cu ușurință în perioada pandemiei. Atât șoferii, cât și pasagerii trebuie să poarte mască în timpul curselor și sunt rugați să confirme că au înțeles și că respectă regulile de sănătate și siguranță recomandate de organizațiile mondiale de sănătate. 

Uber utilizează o tehnologie care verifică dacă șoferii poartă mască de protecție. Aceștia trebuie să-și facă un selfie înainte de a se conecta în aplicație. Aplicația le reamintește șoferilor să se spele pe mâini, să-și dezinfecteze mașinile și să țină geamurile deschise pentru a facilita ventilația în timpul curselor. 

*Codul promoțional este valabil pentru suma maximă de 7 LEI, aplicat pentru două curse. Codul poate fi introdus în aplicație o singură dată și este valabil între 22 aprilie și 2 mai 2021.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel