U Cluj-Dinamo. Fumigene, petarde şi torţe, descoperite de poliţişti

Poliţiştii clujeni au descoperit, asupra unui student, 69 de articole pirotehnice interzise deţinerii - fumigene, petarde luminoase, torţe - care ar fi urmat să fie folosite la meciul de fotbal dintre echipele Universitatea Cluj şi Dinamo, din 29 noiembrie.

"În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au identificat un tânăr, de 20 de ani, din Petroşani, care avea asupra sa 69 de articole pirotehnice interzise deţinerii (fumigene, petarde luminoase, torţe).

Cel în cauză a fost depistat pe raza municipiului Cluj-Napoca, imediat ce a preluat articolele pirotehnice de la o firmă de curierat. În ceea ce priveşte materialele pirotehnice, există indicii că acestea urmau să fie folosite cu ocazia desfăşurării partidei de fotbal dintre echipele Universitatea Cluj-Napoca şi Dinamo Bucureşti, din data de 29.11.2017", a declarat, vineri, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Carmen Jucan.

Articolele pirotehnice au fost ridicate şi indisponibilizate. În cauză continuă cercetările pentru săvârşirea infracţiunii de operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept, faptă prevăzută şi pedepsită Legea nr.126/1995 privind regimul materiilor explozive. 'Cel în cauză a fost audiat şi urmează să mai fie audiat.

[citeste si]

Asemenea fapte se pedepsesc cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă', a menţionat Carmen Jucan.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel