Twitter. Trump, strategie pentru a combate ”fake news”: Fantastic!

Preşedintele american Donald Trump a lăudat forţa Twitter pentru că îl ajută să lupte împotriva 'ştirilor false' ('fake news') şi să comunice direct cu zecile de milioane de persoane care îi urmăresc contul de pe această reţea de socializare. 

"Îmi place caracterul imediat (al Twitter), îmi place puterea sa, deoarece ajută să te faci înţeles", i-a declarat Trump prezentatorului de emisiuni TV cu celebrităţi Piers Morgan, într-un interviu care va fi transmis luni la ITV din Marea Britanie, unde liderul de la Casa Albă s-a aflat în vizită. 

"Pot să combat ştirile false deoarece am atât de multe persoane care mă urmăresc", a spus Trump, potrivit unui articol scris de Morgan pentru Daily Mail. 

"Le aduni şi ajungi la peste 150 de milioane de persoane - un număr uriaş de persoane de pe Facebook, Instagram şi Twitter, trei platforme diferite. Este fantastic", a adăugat liderul de la Casa Albă. 

Morgan l-a lăudat pe Trump ca fiind "cel mai priceput utilizator de Twitter din lume". Trump a răspuns că uneori postează el însuşi, iar alteori îşi roagă consilierii "să posteze exact o declaraţie anume".

Un nou atac la CNN

"Sunt foarte exigent - de la virgulă şi până la orice", a mai spus Trump. 

"Te uiţi şi apoi, două secunde mai târziu, vezi: 'Breaking News: Donald Trump, preşedintele Trump tocmai a... Faci o declaraţie, şi o declaraţie atât de puternică, foarte repede", a adăugat el. 

Trump a refuzat o întrebare din partea postului american de televiziune CNN în timpul unei conferinţe de presă cu premierul britanic Theresa May care a avut loc vineri. 

"Nu iau întrebări de la CNN. CNN înseamnă ştiri false", a spus Trump. 

El a criticat de asemenea o întrebare despre viitoarea sa întâlnire cu preşedintele rus Vladimir Putin primită de la NBC, spunând că această televiziune "este probabil mai rea decât CNN".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel