Twitter, schimbare de strategie importantă

Protectia datelor cu caracter personal
Protectia datelor cu caracter personal

Rețeaua socială Twitter a anunțat, luni, într-un tweet, că fotografiile, clipurile video, sondajele și imaginile animate tip GIF au fost excluse de la limita de 140 de caractere a unui astfel de mesaj, informează CNN, citată de Agerpres.


Compania a transmis un mesaj, în mai, privind extinderea numărului de caractere permise într-un tweet precizând că schimbările vor avea loc lunile următoare. Acest lucru va face ca discuțiile pe Twitter să fie mai facile și mai directe, a explicat atunci într-o declarație un manager de produs de la Twitter.

Despre această schimbare de strategie s-a zvonit multă vreme — inclusiv despre faptul că limita de caractere va fi extinsă până la 10.000 — însă directorul executiv al Twitter, Jack Dorsey, a temperat în martie aceste speculații. "Conceptul conciziei, vitezei și conversațiilor live — faptul de a putea să te gândești la ceva și să îl exprimi instantaneu în cuvinte — asta este cel mai important, a explicat acesta. Atât timp cât lucrurile rămân rapide, ușoare, simple și expresive o să facem tot ce putem ca experiența Twitter să fie una și mai bună, a completat Dorsey.

Deși anunțul inițial viza de la această excepție și răspunsurile pentru utilizatori la care se folosește simbolul @ în fața numelui, compania a declarat pentru CNN că acest lucru va fi disponibil în curând.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel