Twitter nu îi reactivează contul lui Donald Trump nici dacă va candida din nou

Twitter nu îi reactivează contul lui Donald Trump nici dacă va candida din nou
Twitter nu îi reactivează contul lui Donald Trump nici dacă va candida din nou

Reprezentanții platformei de socializare Twitter au anunțat că nu-l va lăsa pe Donald Trump să revină pe platforma socială, chiar dacă va candida din nou la preşedinţie.

Platforma de social media Twitter, care a decis să suprime contul fostului preşedinte american Donald Trump pe reţeaua sa, pentru incitări repetate la violenţă, nu îl va lăsa să revină aici chiar dacă va candida din nou la Casa Albă, a anunţat miercuri directorul financiar al companiei, informează AFP, scrie Agerpres. 

"Potrivit regulilor noastre, atunci când sunteţi scos de pe platformă, (chiar) sunteţi scos de pe platformă, fie că sunteţi un comentator, un director financiar sau un fost sau actual responsabil politic", a declarat miercuri Ned Segal la postul de ştiri financiare CNBC.

Interzis pe Twitter



Donald Trump "a fost interzis (pe Twitter) atunci când era preşedinte. Nu facem diferenţă între responsabili politici, indiferent dacă aceştia mai sunt sau nu în funcţie", a adăugat Segal.

În ianuarie, după asaltul întreprins asupra Capitoliului de susţinători ai miliardarului republican, Twitter a suspendat, apoi a suprimat profilul lui Donald Trump. Reţeaua socială a suprimat de asemenea numeroase conturi extremiste care îl susţineau pe fostul preşedinte american, dintre care 70.000 erau afiliate mişcării conspiraţioniste QAnon.

Suprimarea contului lui Donald Trump, care era urmărit de 88 de milioane de abonaţi, nu a fost pe placul susţinătorilor săi şi nici al unor apărători ai libertăţilor online, care au văzut în aceasta un semn al unei puneri nemăsurate a platformelor sociale. Cu toate acestea, numărul de utilizatori Twitter a crescut mai mult ca de obicei în ianuarie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel