TVR începe concedierile. Zece la sută dintre salariați vor pleca după evaluări

Consiliul de Administrație al TVR întrunit, marți, a aprobat planul de restructurare a instituției. Astfel, tot personalul va fi evaluat, iar zece la sută dintre aceștia urmează să părăsească postul public de televiziune.

Potrivit unor surse din cadrul postului public de televiziune, în perioada următoare, toți angajații urmează să fie evaluați, zece la sută dintre aceștia urmând să părăsească instituția din  Emil Pangrati. Decizia a fost luată, marți, de Consiliul de Administrație al TVR.  De asemenea, salariile celor care rămân vor fi diminuate şi anumite producţii vor fi anulate.

Televiziunea publică trebuie să scadă costurile cu cel puţin 50 de milioane de lei anual. Cea mai mare reducere va fi obţinută din diminuarea cheltuielilor cu personalul. Televiziunea Română are, la ora actuală, aproximativ 3.300 de angajaţi. Încă nu se știe în ce constau evaluările, salariații fiind nemulțumiți de decizia CA.

O altă măsură în planul de reechilibrare a bugetului TVR este reducerea numărului de producţii. Planul de restructurare a fost anunţat în urmă cu două săptămâni.

Citește și:

Postul Rodicăi Culcer din TVR, scos la concurs. Vezi condițiile de participare

Premierul, supărat pe directorul TVR: N-a făcut nimic, să-l chemaţi să-l scuturaţi la comisie şi apoi putem să-l schimbăm

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel