TVR îi pune eticheta lui Traian Băsescu

O gafă monumentală a  TVR  îi lipește eticheta pe piept lui Traian Băsescu. Porunca dată de președinție, în 22 august, la scurtă vreme după victoria la parțialele din Neamț, a fost executată întocmai și la timp de subordonata sa, Rodica Culcer.

O echipă a TVR a fost trimisă la Neptun, pe banii contribuabililor, pentru ca Băsescu să-și poată lansa mesajul fără să piardă o zi de concediu. Nimic din ceea ce a spus președintele nu a justificat graba de a scoate din grilă un film artistic, înlocuindu-l cu un discurs prezidențial. Nu s-a anunțat nici un război cu Libia, nici creșterea salariilor și pensiilor. De fapt, așa proceda TVR înainte de 89, întrerupându-și programul și așa minuscul pentru a difuza discursurile lui Ceaușescu, în orice moment dorea acesta. Din păcate, în graba de a executa comanda prezidențială, TVR a uitat să anunțe difuzorii de cablu că publicul nu va primi ceea ce a plătit, respectiv un film, ci tezele de la Neptun.

Până și RCS/RDS, un operator extrem de interesat de o colaborare bună cu Puterea (pe care o deservește prin 10TV) a continuat să difuzeze informații despre programul original. Astfel, pe burtieră, a apărut titlul filmului ce trebuia difuzat: ”O tragedie americană”.

Imaginea rezultată este mai bună ca o caricatură despre axa București-Washington și tandrețurile ambasadorului Gitenstein cu regimul Băsescu. Să fie primit!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel