Stelian Tănase s-a alăturat protestului împotriva lui. Ce gest a făcut în ședințele conducerii TVR

Stelian Tănase a purtat o banderolă albă la şedinţele Comitetului Director şi Consiliului de Administraţie, gest care i-a surprins pe angajații TVR, care protestează în acest fel față de el.

TVR, GREVĂ JAPONEZĂ. La şedinţele din aceste zile, Stelian Tănase a purtat banderola albă, la fel ca majoritatea angajaţilor", au spus pentru Ring surse din televiziunea publică.

Contactat de "ring", Stelian Tănase a confirmat participarea la greva japoneză: "Da, port o banderolă albă".

Inedit este faptul că angajații TVR se află în grevă japoneză față de decizia conducerii de a micșora numărul de ore de lucru și salariul și au protestat împotriva lui Tănase, purtând banderole albe Într-un comunicat de presă reprezentanții Sindicatului pentru Unitatea Salariaților TV ( SPUS TV) cer, pe lângă anularea deciziei, și demisia lui Stelian Tănase.

Miercuri, câteva sute de angajați TVR au protestat în curtea televiziunii în timpul ședinței Consiliului de Administrație. Aceștia au cerut demisia lui Stelian Tănase, care așteaptă decizia parlamentului în ceea ce privește conducerea televiziunii. Stelian Tănase este interimar, însă ar putea primi votul de investitură.

Marți, prezentatorul TVR Adrian Bucur a apărut în direct cu o banderolă albă legată la braț. Gestul prezentatorului TVR de a purta banderola albă nu a fost adoptat şi de colega sa din studio, Teodora Popa. 

Sindicatul pentru Unitatea Salariaților TV a anunțat săptămâna trecută că angajații TVR vor intra în grevă japoneză pe o perioadă nedeterminată. Nu vor înceta lucrul, ci vor purta banderole albe.

VEZI ȘI: ANGAJAȚII TVR INTRĂ ÎN GREVĂ PE PERIOADĂ NEDETERMINATĂ

”Acest demers vine ca urmare a nemulțumirii generate de intenția conducerii TVR privind reducerea programului de lucru de la 5 zile la 4 zile pe săptămână, cu reducerea corespunzătoare a salariului pentru angajații instituției. Măsura a primit vot favorabil cu din partea membrilor Comitetului Director al TVR ți urmează ca miercuri, 28.05.2014, să fie introdusă pe ordinea de zi a Consiliului de Administrație al SRTv.

Angajaţii TVR vor continua pe parcursul întregii săptămâni greva japoneză în care au intrat marţi, în semn de protest faţă de decizia Comitetului Director de reducere a timpului de lucru al salariaţilor şi a câştigurilor salariale ale acestora, luând în calcul şi organizarea unui marş de protest.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel