TVR, executat silit de angajați. Bomba explodează pe masa Guvernului

Televiziunea Română a fost înfrântă în instanță de șapte sute de angajați într-un proces colectiv, în urma căruia TVR e bun de plată. 

Angajații TVR aveau în contract ca salariile să se indexeze cu rata inflației, ceea ce nu s-a întâmplat în ultimii șașe-șapte ani. Pentru că acest lucru nu s-a întâmplat, o parte din angajații televiziunii au dat în judecată TVR, într-un proces colectiv. Au câștigat. 

TVR e bună de plată pentru că trebuie să plătească retroactiv salariile angajaților. Mai mult, angajații pot chiar să execute silit televiziunea. Și vorbim de sume impresionante. Un singur angajat are de recuperat și 20.000 de euro. 

Au fost mai multe tranșe de angajați care au dat în judecată TVR. Unii au renunțat, conștienți că ar distruge Televiziunea Română și au preferat să-și păstreze locurile de muncă. Alții au mers până la capăt. Au fost ultima tranșă și au câștigat în instanță: 700 de angajați ai TVR au cerut indexarea cu rata inflației și acum trebuie să-și recupereze banii retroactiv. 

Situația ajunge pe masa Guvernului Dacian Cioloș care urmează să se confrunte cu o nouă situație dificil de gestionat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel