TVR cu grila de programe în aer! Documentarul controversat a încins spiritele

televiziunea-romana-276x207
televiziunea-romana-276x207

Propunerile lui Stelian Tănase de schimbare a grilei TVR nu au fost votate de CNA pentru că membrii consiliului s-au certat pe tema documentarului care a fost întrerupt de președintele televiziunii publice.

După câteva ore de discuții cu mai mulți reprezentanți de la televiziunea publică, ședința CNA a fost suspendată fără ca grilele de primăvară ale celor două posturi de televiziune să mai fie supuse la vot, scrie paginademedia.ro.

Discuțiile din CNA s-a aprins atunci când s-a ajuns la subiectul documentarului realizat de Monica Ghiurco – Moștenirea Clandestină – și întrerupt de Stelian Tănase după câteva minute de difuzare pe postul TVR Moldova. După dialoguri aprinse, mai ales că TVR nu a pus la dispoziție o casetă martor, așa cum prevede legea, membrii CNA nu s-au înțeles cum să voteze și au sfârșit prin a părăsi sala.

Primul care a spart cvorumul a fost Viorel Vasile Buda, vicepreședinte forului. S-a ridicat și a plecat în jurul orei 17.00.

Potrivit legislației audiovizualului, noile vedete ale posturilor TVR 1 și TVR 2 (Ion Cristoiu, Miruna Munteanu, Daniel Apostol, Cornel Nistorescu, Florin Iaru, Mircea Dinescu și Ion M. Ioniță) nu își vor mai putea lansa emisiunile începând cu data de 1 martie, dacă grila nu e aprobată de CNA.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel