TVR, atacat DUR. De ce n-au cumpărat drepturile pentru Roland Garros?

Antena 3 a achiziționat drepturile de difuzare ale finalei de la Roland Garros, dintre Simona Halep și Maria Sharapova. Așadar, singurele televiziuni care au transmis meciul dintre Simona Halep și Maria Sharapova au fost Antena 3 și Eurosport.

Antena 3 a avut audiențe extrem de bune, sâmbătă, în timpul finalei Roland Garros dintre Simona Halep și Maria Sharapova, lucru care ar fi putut fi speculat foarte bine și de TVR 1, este de părere Dan Negru.

VEZI ȘI: RĂZBOIUL AUDIENȚELOR. ANTENA 3 a bătut tot cu meciul dintre SIMONA HALEP și MARIA SHARAPOVA, în ciuda boicotului

"Simona Halep a adunat în fața televizoarelor, cumulat, pe toate tv care au difuzat partida, mai mulți români decât au făcut-o fotbaliștii de la Națională în ultima vreme... pe un sport deloc popularizat în România. Totuși, treaba unui bun director de televiziune publică este să depisteze momentele în care România cucerește lumea și să le difuzeze la TV. De ce directorii din TVR n-au intuit că Halep este în formă maximă și n-au cumpărat drepturile pentru Roland Garros, de la începutul turneului? Roland Garros era mai de folos, ca imagine și ca bani, decât femeia cu barbă difuzată de TVR...", a scris Dan Negru pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel