RĂZBOIUL AUDIENȚELOR. ANTENA 3 a bătut tot cu meciul dintre SIMONA HALEP și MARIA SHARAPOVA, în ciuda boicotului

Antena 3 a avut audiențe extrem de bune, sâmbătă, în timpul finalei Roland Garros dintre Simona Halep și Maria Sharapova.

În ciuda boicotului lansat de presa apropiată președinetului Traian Băsescu, Antena 3 a înregistrat cifre mari de audiență în timpul finalei ROLAND GARROS dintre SIMONA HALEP și MARIA SHARAPOVA.

Pe parcursul partidei, Antena 3 a vut un rating cuprins între 8,2 și 13,3, depășind astfel principalele televiziuni generaliste Pro TV și Antena 1, care au înregistrat un rating de aproximativ 2%.

Eurosport a avut un maxim de 5,1.

De asemenea, Antena 3 a depășit PRO TV pe tot parcursul zilei.

VEZI ȘI: SIMONA HALEP, în FINALA ROLAND GARROS. MARIA SHARAPOVA a tras de timp! Arbitrul, făcut praf de experți

Antena 3 a achiziționat drepturile de difuzare ale finalei de la Roland Garros, dintre SIMONA HALEP și MARIA SHARAPOVA, pentru aproximativ 100.000 de euro.

Presa apropiată președintelui Băsescu a lansat un boicot înainte de meci, prin care a dorit să acapereze politic evenimentul. O pagină de Facebook prin care s-a vrut să se facă boicotul a strâns aproximativ 3000 de like-uri.

Inițial adminii paginii voiau sa facă doar acest boicot, însă, duminică, au anunțat că vor păstra pagina pentru că vor "să extindă tematica procesului".

SIMONA HALEP și MARIA SHARAPOVA au jucat FINALA ROLAND GARROS. Rusoaica s-a impus cu 2-1 la seturi, însă partida a fost presărtă cu mai multe momente controversate. Cele mai multe dintre ele se leagă de tragerea de timp a Mariei Sharapova.

Regulamentul spune că un jucător nu are voie ia pauză mai mult de 25 de secunde între puncte. MARIA SHARPOVA a depășit acest timp de mai multe ori, dar arbitrul nu a sancționat-o. A primit un avertisment abia în setul decisiv.

SIMONA HALEP. "Am plâns în primele minute de după meci, după care mi-a revenit zâmbetul pe buze. Aş fi vrut să profit de moment. Era prima mea finală de Grand Slam. Am făcut tot ce puteam, practicând un joc de nivel foarte înalt. Sunt mândră de aceste două săptămâni, care au fost incredibile. Nu voi uita niciodată acest meci. Atmosfera a fost extraordinară, mulţi fani români au venit la meci să mă încurajeze", a spus Halep, conform Realitatea.

VEZI ȘI: POCORA, ATAC DUR, DUPĂ FINALA DE LA ROLAND GARROS

SIMONA HALEP. Simona Halep a precizat că a încercat de la începutul meciului să fie relaxată şi să pună presiune pe parcursul jocului, dar Şarapova este foarte puternică psihic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel