Coronavirus - COVID 19
România în stare de alertă
-
confirmate
-
vindecate
-
decese
Sună-ne (Luni - Vineri, 09:00 - 18:00) sau scrie-ne la numărul 0772.264.642 sau la adresa de e-mail [email protected] și pune intrebări despre coronavirus, situații sociale, medicale, suport psihologic. Semnalează situații deosebite.

SIMONA HALEP, în FINALA ROLAND GARROS. MARIA SHARAPOVA a tras de timp! Arbitrul, făcut praf de experți

Cristina Alexandrescu / 08 iun 2014 / 10:47
Maria Sharapova
Maria Sharapova

Simona Halep a jucat prima sa finală de Mare Șlem împotriva rusoaicei Maria Sharapova, la Roland Garros. Meciul a fost unul frumos, chiar Sharapova spunând că a fost cea mai grea finală din cariera ei.

SIMONA HALEP, în FINALA ROLAND GARROS. MARIA SHARAPOVA a bătut-o pe SIMONA HALEP cu 2-1 la seturi. Rusoaica a câștigat primul și al treilea set cu 6-4, iar Simona Halep a câștigat setul al doilea cu 7-6.

FINALA ROLAND GARROS a avut parte de mai multe momente controversate, în care MARIA SHARAPOVA a tras de timp.

Regulamentul spune că jucătorul nu are voie să-și acorde mai multe de 25 de secunde între puncte. MARIA SHARAPOVA a încălcat această regulă de mai multe ori, nefiind sancționată, decăt foarte târziu, de arbitrul Kader Nouni.

Acest fapt a fost observat de mai multe nume mari ale tenisului, care l-au criticat dur pe arbitru, scrie gsp.ro.

VEZI ȘI: MARIA SHARAPOVA. Țipă sportiva în pat? Cele mai sexy imagini cu finalista ROLAND GARROS

SIMONA HALEP, în FINALA ROLAND GARROS. Tracy Austin, fostul număr 1 mondial, a comentat pe Twitter, la pauza prelungită dintre seturile 2 şi 3:

"Simona sigur se gândeşte că Mariei i se permite să aibă prea mult timp între puncte. Acum, Maria e iar la vestiar, între seturi, şi o face să aştepte prea mult".

SIMONA HALEP, în FINALA ROLAND GARROS. Mai mulţi jurnalişti internaţionali de la publicaţii din SUA sau Europa au fost deranjaţi de întârzierile Mariei Sharapova și de pauza prea mare de vestiar pe care a luat-o sau de arbitrajul slab al lui Kader Nouni.

"Trebuie să le admiri pe Şarapova şi pe Simona Halep. Ruşine însă pentru arbitrajul slab al lui Kader Nouni", a scris şi Mike Dickson, de la Daily Mail.

"Cît de lungă este această pauză de vestiar? Şarapova a ignorat regulile de timp tot meciul. Din păcate, Nouni un arbitru foarte slab", l-a completat indirect Barry Flatman, de la Sunday Times.

VEZI ȘI: SIMONA HALEP: VOI REVENI ÎN CURÂND AICI, la Roland Garros

SIMONA HALEP, în FINALA ROLAND GARROS. Brad Gilbert, fostul antrenor al lui Agassi şi Roddick, sau Tracy Austin, fost număr 1 mondial, au comentat și ei negativ.

"Cartonaş galben şi un mare avertisment pentru arbitru. E ridicol să nu dai avertisment pentru întîrzierile Şarapovei", a tunat Brad Gilbert.

Nu s-a oprit aici şi a continuat războiul mediatic: "Am sentimentul că Shazza poate să stea şi 35 de secunde între puncte între primul serviciu şi al doilea şi arbitrul nu va face nimic, atît de enervant".

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play








Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]o


nxt.22
YesMy