TVR 1 va difuza mai mult divertisment şi mai puţine programe de informare

TVR 1 va difuza, în această vară, mai multe filme şi show-uri de divertisment şi mai puţine emisiuni de informare, potrivit noii structuri de programe a principalei televiziuni din portofoliul SRTv, aprobată marţi de Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA).

CNA a aprobat, în şedinţa de marţi, solicitarea Societăţii Române de Televiziune (SRTv) de aprobare a modificării structurii de programe corespunzătoare grilelor de vară pentru TVR 1, TVR 2 şi TVR 3, dar şi pentru studiourile teritoriale ale TVR din Timişoara şi Cluj-Napoca, scrie Mediafax.

Astfel, în această vară, TVR 1 va difuza mai puţine programe producţie proprie - 49% (faţă de 61% până în prezent) şi mai multe producţii ale altor producători - 45% (faţă de 36,75%) şi programe preluate de la TVR Internaţional şi de la studiourile teritoriale - 6% (faţă de 2,25%).

Totodată, grila de vară a TVR 1 va cuprinde mai puţine programe de informare - 23% (faţă de 36% până în prezent), mai multe filme - 23% (faţă de 13,5%), mai multe programe de divertisment - 21% (faţă de 17,25%) şi în procente asemănătoare ca şi până acum programe educative, culturale şi religioase şi publicitate şi teleshopping.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel