Urmărește emisiunea live


TVR 1 încheie luna ianuarie cu filme demne de gală

În ultima zi de ianuarie, anunţând luna îndrăgostiţilor, la TVR 1 sunt programate două fime în care dragostea este subiectul principal. De la ora 21.10, telespectatorii pot urmări una dintre cele mai reuşite colaborări ale regizorului Pedro Almodovar cu actriţa sa favorită, Penélope Cruz, în filmul nominalizat pentru Globul de Aur 2010 pentru cea mai bună producţie străină a anului – Îmbrăţişări frânte, iar de la 23.20, Helen Hunt şi Scarlett Johansson joacă în filmul romance, adaptare după piesa de teatru "Lady Windermere's Fan", de Oscar Wilde – O femeie pe cinste.

Telespectatorii postului TVR 1 sunt invitați, marți, 31 ianuarie de la ora 21,10, să urmărească ”Îmbrăţisări frânte”,  povestea emoționantă a unui bărbat care trăiește și iubește în întuneric. Victimă a unui accident de mașină petrecut cu 14 ani în urmă, Harry Caine retrăiește coșmarul din trecutul său atunci când fiul secretarei sale, Diego, are și el, la rândul său, un accident.

Povestea despre o dragoste nebună, dominată de fatalitate, gelozie şi trădare petrecută cu mai bine de 14 ani în urmă, pune în evidență jocul actorilor prezenți în distribuție, Penélope Cruz, Lluís Homar sau Blanca Portillo, recompensați cu o nominalizare la Premiul Globul de Aur 2010 pentru cel mai bun film străin al anului.

Începând cu ora 23,20, TVR 1 oferă vizionării un alt film romance, ” O femeie pe cinste”, adaptare după piesa de teatru "Lady Windermere's Fan", de Oscar Wilde, cu Helen Hunt, Scarlett Johansson, Milena Vukotic, Tom Wilkinson în distribuție. Rămasă fără niciun ban, în anii '30, după o relaţie nereuşită, seducătoarea Mrs. Erlynne, bârfită de mulţi ca fiind o femeie cu reputaţie îndoielnică, pleacă din New–York şi ajunge pe coasta Amalfi, unde speră să-şi găsească un nou „protector" printre aristocraţii veniţi aici în vacanţă. În „jocul dragostei şi-al întâmplării”, perechile se fac şi se desfac, ca într-un vodevil, pus la cale de „nemilosul” Cupidon.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel