TVR 1, amendată de CNA cu 10.000 de lei pentru extragerea Loto-porno

bijou
bijou

Consiliul Național al Audiovizualului a decis, marţi, să amendeze TVR 1 cu 10.000 de lei, pentru că la  extragerile  Loto din 28 februarie au apărut imagini cu cântăreaţa Bijou care nu purta lenjerie intimă. Membrii CNA au considerat  că într-unul dintre cadre se puteau vedea zonele intime ale acesteia.

Cei mai mulţi membri ai CNA au considerat că situaţia de la TVR 1 a fost gravă, mai ales că a fost "premeditată" de moderatori, care au atras atenţia asupra faptului că Bijou nu purta lenjerie intimă.

 "Dacă ne amintim ce a spus chiar eroina principală (Bijou, n.r.), nu mai putem să spunem că a fost vreo umbră (în cadrul în care a apărut imaginea în care părea că artista nu poartă lejerie intimă, n.r.) (...) Dacă o domnişoară spune aşa ceva, operatorii (care au filmat şi au transmis în direct, n.r.) vor simţi nevoia să vadă cu ochii lor dacă este adevărat sau nu ce a spus eroina. Se dovedeşte la minutul 3.20 că e foarte adevărat. Chestia asta este o premieră de absolut mare spectacol pentru televiziunea publică", a spus Cristina Trepcea, membru al CNA.

"Nu cred că e întâmplător lucrul acesta, ci o competiţie cu ochii deschişi pe audienţă", a mai spus Trepcea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel