TURNEUL CAMPIOANELOR, SINGAPORE: SIMONA HALEP, calificată sigur la TURNEUL CAMPIOANELOR

SIMONA HALEP, TURNEUL CAMPIOANELOR, SINGAPORE. Simona Halep și-a îndeplinit visul și a reușit o performanță uriașă, în premieră pentru România în ultimii 16 ani.

SIMONA HALEP, TURNEUL CAMPIOANELOR, SINGAPORE. Simona Halep a fost eliminată surprinzător în turul 3 de la US Open, însă performanțele din 2014 i-au asigurat participarea la Turneul Campioanelor, competiție organizată în premieră la Singapore, între 17 și 26 octombrie.

SIMONA HALEP, TURNEUL CAMPIOANELOR, SINGAPORE. La Turneul Campioanelor vor lua startul primele 8 jucătoare ale lumii, iar întrecerea este dotată cu premii totale în valoare de 6,5 milioane de dolari.

Vezi și: Simona Halep: Visul meu e să ajung la Singapore

SIMONA HALEP, TURNEUL CAMPIOANELOR, SINGAPORE. Turneul Campioanelor închide sezonul 2014, iar competiția va fi organizată în format de două grupe: câte 4 jucătoare în fiecare dintre ele. Toate sportivele vor disputa cele 3 meciuri din faza grupelor, indiferent dacă vor ceda sau nu vreuna dintre partide. În semifinale se vor califica primele două clasate din fiecare grupă.

SIMONA HALEP, TURNEUL CAMPIOANELOR, SINGAPORE. Înainte de US Open, primele trei clasate în ierarhia WTA Race, cea în baza căreia se stabilesc participantele la Turneul Campioanelor, erau Maria Sharapova (5335 puncte), Simona Halep (5060) și Serena Williams (4931).

SIMONA HALEP, TURNEUL CAMPIOANELOR, SINGAPORE. Deși a fost eliminată devreme la Flushing Meadows, românca a fost avantajată de eliminările timpurii suferite și de adversarele sale din cursa pentru Singapore. Astfel că, în acest moment, primele 3 clasate în WTA Race și-au asigurat prezența la Turneul Campioanelor, indiferent de rezultatele înregistrate în circuitul WTA până la startul competiției de la Singapore, scrie digisport.ro.

Citește și: Șansă uriașă pentru Halep, chiar dacă a părăsit devreme US Open

SIMONA HALEP, TURNEUL CAMPIOANELOR, SINGAPORE. Este pentru prima dată după 16 ani când România va avea o jucătoare calificată la Turneul Campioanelor. Ultima sportivă din țara noastră prezentă la întrecerea de gală a finalului de an a fost Irina Spîrlea, cea care în 1997 și 1998 a ajuns până în faza semifinalelor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel