SIMONA HALEP rămâne aproape sigur LOCUL 2 WTA, după ce a fost ELIMINATĂ în TURUL 3 la US OPEN 2014

Locul 2 WTA, Simona Halep, a fost eliminată devreme la US Open și exista riscul să coboare până pe locul 5 în clasamentul mondial, după ultimul turneu de Mare Șlem al anului. Românca are însă noroc și cel mai probabil se va menține pe locul 2 WTA și la finalul competiției din New York.

Eliminarea Mariei Sharapova în optimile de la US Open este vestea care îi asigură în mare măsură Simonei Halep păstrarea locului 2 WTA.

Vezi și: Eliminare bombă la US Open! Coșmarul lui Halep a părăsit turneul

Românca a ajuns anul trecut până în optimi, iar la US Open 2014 a fost eliminată încă din turul 3, ceea ce înseamnă că va pierde puncte în clasamentul mondial.

Ca să nu coboare în ierarhia WTA, Simona Halep avea nevoie ca Sharapova să nu ajungă în finală, iar Kvitova să nu treacă de optimi. Constănțeanca a avut noroc și a beneficiat în acest weekend de eliminările celor două de la US Open.

Singura care o mai poate depăși pe româncă în topul WTA este canadianca Eugenie Bouchard, care va juca în optimi cu rusoaica Makarova. Ca să treacă peste Simona Halep, Bouchard trebuie să câștige US Open 2014. Misiunea canadiencei nu va fi însă deloc ușoară: în sferturi ar urma să joace cu Azarenka sau Krunic, iar în semifinale va trebui să treacă, cel mai probabil, de Serena Williams, liderul mondial, scrie sport.ro.

Citește și: Consecința gravă a eliminării lui Halep de la US OPEN

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel