Turneu Hobart: Irina Begu - Heather Watson, rezultat final

Irina Begu s-a calificat în optimi la Hobart, turnau WTA.

Jucătoarea noastră Irina Begu a obţinut prima sa victorie din 2019, 6-1, 6-4 cu britanica Heather Watson, luni. Ea s-a calificat în optimile de finală ale turneului de la Hobart, Australia, dotat cu premii totale de 250.000 de dolari.

Begu (28 ani, 76 WTA) s-a impus după o oră şi 27 de minute, la capătul unui meci în care a reuşit 2 aşi şi a comis 3 duble greşeli. Watson (26 ani, 93 WTA), care a început meciul cu un break la zero, a pierdut apoi toate cele şase ghemuri din primul set. În actul secund, echilibrul s-a rupt la scorul de 4-4, când românca a reuşit un break, iar apoi a încheiat conturile cu 6-4. Begu a mai învins-o pe Watson în 2013, în primul tur la Indian Wells, cu 6-2, 6-4.

Citește și: Halep, cu zâmbetul pe buze în Australia. Cu cine s-a pozat - VIDEO + FOTO

Irina Begu şi-a asigurat un cec de 3.400 de dolari şi 30 de puncte WTA, iar în optimi o va înfrunta pe câştigătoarea meciului dintre a treia favorită, chinezoaica Shuai Zhang (China), şi rusoaica Ana Blinkova. Tot luni, în primul tur, Ana Bogdan o va înfrunta pe Ons Jabeur (Tunisia), iar marţi va avea loc meciul Mihaela Buzărnescu (a doua favorită) - Belinda Bencic (Elveţia).

La dublu se vor disputa marţi partidele Raluca Olaru (România)/Galina Voskoboeva (Kazahstan) - Alexandra Panova (Rusia)/Laura Siegemund (Germania), Monica Niculescu (România)/Zhaoxuan Yang (China/N.3) - Xinyu Jiang/Shuai Zhang (China) şi Irina Begu/Mihaela Buzărnescu (România/N.2) - Kaitlyn Christian (SUA)/Alexa Guarachi (Chile).

Citește și: Simona Halep, clasament WTA. Câte puncte mai are avans

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel