Halep, cu zâmbetul pe buze în Australia. Cu cine s-a pozat - VIDEO + FOTO

Simona Halep a ajuns în Australia pentru turneul Open de la Melbourne 2019. 

Simona, principala favorită la Autralian Open, a făcut, înainte de orice, o vizită la celebra Grădină Zoologică din Sidney. Aici a avut parte de întâlniri cu unele dintre cele mai dragălașe animale de pe continentul australian. Halep a și postat, vineri, 4 ianuarie, o fotografie pe Twitter: ”So much fun”, (Atât de distractiv!) a scris ea, pozându-se... cu un ursuleț Koala.

Site-ul WTA a prezentat și un film cu vizita Simonei cu comentariul: ”When you're in Australia, you need to say hello to koalas and kangaroos!” (Când ajungi în Australia, trebuie să saluți koala și cangurii):

VIDEO

Citește și: Simona Halep a dat lovitura. Un nume uriaș vine în echipa ei

Primul turneu de mare Șlem al anului 2019

Simona Halep este liderul mondial WTA, și a ajuns în Australia, acolo unde pregăteşte prima sa apariţie din 2019. La Sydney, Simona dispută primele meciuri din acest an, o pregătire pentru primul mare turneu de Grand Slam al anului, Australian Open. Pentru primul trofeu din 2019, Simona se va lupta cu nume mari din tenisul mondial, într-o competiţie care va debuta pe 6 ianuarie.

"Fizic sunt ok, nu am avut nicio problemă la antrenament dar mereu spun că la meciurile oficiale e diferit, așa că aștept să văd cum o să fiu la meci" a declarat Simona Halep la plecarea spre Australia.

Opt dintre primele 10 jucătoare ale lumii sunt înscrise pe lista de la Sydney, ceea ce transformă turneul australian, unde Simona Halep e favorită principală, într-unul extrem de puternic și așteptat.

Citește și: Simona Halep, atacată: Nu avem un lider...

Simona Halep (1 WTA), Angelique Kerber (2 WTA), Naomi Osaka (4 WTA), Sloane Stephens (5 WTA), Petra Kvitova (7 WTA), Kiki Bertens (8 WTA), Karolina Pliskova (9 WTA) și Daria Kasatkina (10 WTA) sunt tenismenele de mare valoare care urmează să joace la Sydney.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel