Turiştii, aşteptaţi cu noi reguli pe litoral

Consilierii locali constănțeni au votat, vineri, regulamentul privind organizarea și funcționarea activităților comerciale și a serviciilor de piață în stațiunea Mamaia și Satul de Vacanță, dar și din municipiul Constanța.

Începând din acest sezon estival, nu vom mai avea cerşetorie pe plaja din Mamaia, dar şi în Satul de Vacanţă.

Documentul aprobat conţine o serie de reguli pentru agenţii economici, cât şi sancţiuni care vor fi aplicate de Poliţia Locală. Administraţia locală a eliminat o serie de aspecte reclamate chiar de către operatori, în anii anteriori, dar și de constănţeni, de turişti. În concluzie, adio, ponei, trăsurile vor fi puține iar comerțul ambulant pe plajă va deveni istorie, scrie replicaonline.ro.

O altă prevedere importantă prevăzută în regulament este legată de comerțul ambulant. Dacă anul trecut erau multe puncte de comerț ambulant, anul acesta nu va mai fi așa.

Pentru câteva activități, de exemplu, de ochelari, dispar standuri, pentru că sunt suficiente spații comerciale de unde poți să-și cumperi ochelari.

Minicarele vor exista în continuare, se va schimba doar traseul, însă trebuie precizat că sunt acceptate doar minicarele electrice. Nu cu generatoare de zgomot, care vor fi autorizate având la bază avizul Poliției Rutiere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel