Turişti rătăciţi pe munte, la Cheia. Intervenţie de urgenţă

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Doi turişti s-au rătăcit duminică în zona Şaua Tigăilor din Munţii Ciucaş, patru salvatori montani deplasându-se în zona în care aceştia au dat indicaţii că s-ar afla. 

"Acţiune în derulare pentru recuperarea a doi turişti rătăciţi în zona Şaua Tigăilor. Patru salvatori montani - Andi, Dragoş, Cristi şi Saşa - se deplasează acum de pe Creasta Gropşoarele - Zăganu înspre zona unde au dat indicaţii că ar fi", potrivit unei postări pe pagina de Facebook a Formaţiei Salvamont Cheia - Ciucaş. Potrivit lui Dragoş State, reprezentant al Formaţiei Salvamont Cheia, misiunea de recuperare a celor doi nu este deloc uşoară, având în vedere că în zonă este viscol. 

"A fost un grup mai mare care a plecat din Pasul Bratocea. O parte s-a întors, o parte a ajuns, doi care s-au mişcat mai greu au sunat la Salvamont că s-a stricat vremea. Oamenii nu sunt echipaţi, nu au lanternă şi nu au ascultat de sfaturile colegilor mei care le-au spus să se întoarcă; au zis că este prea lung traseul şi acum traseul va fi mult mai lung, pentru că nouă ne ia extraordinar de mult timp să ajungem la ei pe viscol", a declarat, duminică, pentru Agerpres, Dragoş State. 

Vezi şi: PNL, listă europarlamentare. Orban: Am anunţat

Ambasadorul Israelului la București: Vreau să vă asigur personal

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel