Turiști amenințați de un bărbat, la Bâlea Lac. S-a dovedit a fi o alarmă falsă

Turiștii de la Bâlea Lac au fost amenințați de un bărbat cu un ac și o seringă. Autoritățile au fost alertate imediat, dar s-a dovedit a fi o alarmă falsă.  

UPDATE: Un bărbat care a vrut să ajute un turist, duminică, în zona Lacului Călțun din județul Argeș, a fost reclamat că ar fi agresiv și amenință cu o seringă, scrie Mediafax. 

Potrivit IJJ Argeș, în urma unei solicitări venite de la Salvamont o patrula de jandarmerie de la postul montan Arefu a fost trimisă, duminică, spre zona Lacului Călțun unde se afla un turist care a anunțat că grupul cu care se deplasa pe un traseu a fost amenințat de un bărbat cu o seringă.

După ce au ajuns la locul indicat, jandarmii au identificat persoana despre care s-a pretins că a fost agresivă și au constatat că fapta reclamată nu se confirmă.

„În realitate bărbatul a observat o persoană din grup că nu se simte bine și a vrut să le acorde ajutor dar aceștia s-au speriat si au cerut ajutor autorităților", au declarat reprezentanții IJJ Argeș.

Aceștia au mai declarat că bărbatul a fost controlat, dar asupra lui nu s-a găsit niciun obiect periculos sau interzis.

 

- Știrea inițială - 

Un bărbat a amenințat turiștii de la Bâlea Lac cu un ac cu seringă, anunță România TV. Nu se știe momentan dacă este vorba despre o persoană care are sau nu discernământ și nu se cunoaște de asemenea nici dacă în seringă se afla vreo substanță periculoasă. 

Turiștii au alertat imediat autoritățile la 112. Incidentul a avut loc pe traseul între Lacul Călțun și Bâlea Lac. 

În zonă este foarte multă lume datorită vremii frumoase. 

Salvamontiștii, polițiștii și jandarmii au intervenit imediat la fața locului, iar o anchetă a fost deschisă în acest sens. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel