Turistă de pe litoralul românesc, salvată de Poliţie de partenerul violent. "În sfârşit sunt liberă"

Sursa: Pixabay
Sursa: Pixabay

O femeie care ajunsese pe litoralul românesc, la Vadu, cu partenerul ei, a avut nevoie de ajutorul Poliţiei pentru a scăpa de violenţa acestuia. Ea a cerut ajutorul oamenilor legii să plece din ţară, pentru a fugi de bărbat. 

„Bună ziua, dna CG a ajuns cu bine la Viena….mii de mulțumiri pentru profesionalism, pentru implicarea personală, empatie și ajutorul financiar” EE - Ambasada Austriei

Implicarea Elisei, colega noastră, a început în urma unui apel la 112, când doamna CG a anunțat că este într-un conflict cu partenerul, care a devenit foarte violent, fiind împreună la mare, în zona Vadu.

După aplanarea conflictului, ne bucurăm să spunem că Elisa a avut o a doua implicare, în realizarea dorinței doamnei CG de a se întoarce singură în Austria, sprijinind-o financiar pentru mâncare și transport, astfel încât să ajungă în București, la aeroport.

Încheiem postarea cu vorbele Elisei, povestea sigur va merge și peste hotare:

Nu a fost doar un ajutor, ci o adevărată plăcere, iar cuvintele ei înainte de plecare au fost „Nu am cuvinte să vă mulțumesc. În sfârșit sunt liberă. Voi povesti tuturor despre voi! Sunteți eroii din povestea mea."", se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Poliţiei Române. 

Poliţia Română anunţase deja suplimentarea forţelor pe litoral 

Și în acest an, Poliția Română a luat măsuri suplimentare pentru siguranța cetățenilor, prevenirea faptelor antisociale și pentru menținerea ordinii și liniștii publice, în Sezonul Estival 2021.
 
Odată cu luna iulie, câte 200 de polițiști sunt delegați din teritoriu, în două serii, și acționează suplimentar față de dispozitivul curent, în zona stațiunilor de la Marea Neagră, pentru ca turiștii să-și petreacă vacanța în siguranță.
 
Astfel, în perioada 1 iulie – 6 septembrie a.c., pe lângă dispozitivul de siguranță publică asigurat de structurile teritoriale din județul Constanța, acționează polițiști din țară, de la formațiunile de ordine publică, rutieră, investigații criminale și criminalistică, pentru a acorda sprijin colegilor constănțeni. În weekend-uri, vor fi detașați și alți polițiști de la Serviciul Independent Rutier pentru Misiuni Speciale și de la Direcția Rutieră.
 
Pe durata întregului sezon estival, polițiștii acționează pentru combaterea infracționalității stradale, traficului și consumului de droguri, prostituției și proxenetismului.

În plus, polițiștii monitorizează permanent stările conflictuale și persoanele cunoscute cu un comportament social agresiv, pentru a preveni orice acte de violență.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel