Turist ucis în bătaie în Laganas, Zakynthos. 11 persoane, reținute

Un turist american a fost ucis în bătaie vineri în stațiunea Laganas de pe insula Zakynthos. 

Polițiștii au reținut 11 bărbați în urma uciderii turistului american. 

Bakari Henderson, în vârstă de 22 de ani, se afla în localul Barcode, din Laganas. Între două grupuri, printre care se aflau și angajații barului, a izbucnit o încăierare.

În confruntare, turistul american a fost atacat și a murit în urma loviturilor. Polițiștii au arestat un barman grec în vârstă de 34 de ani și un bodyguard britanic de 32 de ani, care sunt principalii suspecți în cazul morții lui Henderson. Poliția a anunțat că a făcut raiduri în camerele de hotel ale atacatorilor, identificați cu ajutorul imaginilor de pe camerele de supraveghere, și a mai arestat și 2 cetățeni sârbi, iar alte șapte persoane au fost reținute duminică în legătură cu incidentul. 

(w670)

Bakari Henderson se afla pe insula Zakynthos pentru o ședință foto de lansare a unei linii vestimentare. El absolvise recent cursurile Universității din Arizona, unde studiase finanțe și antreprenoriat.

Zakynthos este una dintre cele mai populare destinații din Grecia, iar Laganas este cunoscută ca o stațiune a distracției. Alcoolul în barurile din Laganas, extrem de numeroase, este foarte ieftin, de la 0,50 de eurocenți, și, de cele mai multe ori, grupurile mari, confundă distracția cu alcoolul în exces. În plus, în acest an, în Laganas, au apărut celebrele baloane are râsului, care provoacă halucinații. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel