Turist de 36 de ani, grav rănit după ce a sărit de pe un dig din Eforie Nord

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Un turist de 36 de ani a fost rănit grav după ce a sărit de pe un dig din Eforie Nord.

Un turist în vârstă de 36 de ani a fost grav rănit după ce s-a aruncat de pe un dig din Eforie Nord, transmite Realitatea Plus. 

Salvamarii au reuşit să îl scoată din mare conștient, dar bărbatul a spus că nu își mai simte picioarele. Turistul s-a urcat pe dig și s-a aruncat de acolo, deși a fost operat recent la coloană. Acesta a fost transportat de urgență la Spitalul Județean Constanța. 

Incidente similare

O femeie a căzut în luna iunie de pe faleza Cazinoului din Constanţa, peste stabilopozi, după ce s-ar fi aplecat prea mult peste balustrada de protecţie, prăbuşindu-se în gol de la o înălţime de aproximativ doi metri. Din fericire atunci victima a suferit leziuni uşoare, refuzând să fie transportată la spital.

În urmă cu 6 ani, tot în iunie, o femeie a fost grav rănită după ce a căzut în gol peste stabilopozi. Balustrada de protecţie de pe faleza Cazinoului din Constanţa, pe care s-a sprijinit pentru a-şi face o fotografie, s-a rupt. În anul 2018, un cadavru a fost descoperit pe Plaja 3 Papuci din Constanţa. Trupul neînsufleţit se afla între stabilopozi. Tot în urmă cu 3 ani, un bărbat a căzut de pe pe stabilopozii din Portul Constanța. Spre norocul lui, mai mulți scafandrii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Constanța se aflau în zonă, la un antrenament. Incidentul s-a petrecut chiar sub ochii lor și au reușit să intervină la timp. 

 

Pericole de vară

Există mai multe pericole vara, la mare. Curenții puternici pot trage în larg chiar înotătorii experimentați și puternici. E pericol de înec, dar și de accidentări atunci când valurile se sparg puternic pe plajă și de stabilopozi. Riscul e să suferiți contuzii, leziuni ale măduvei spinării la surferi, etc. Alegeți o plajă cu salvamar, care vă poate spune care sunt condițiile în apă și care vă poate ajuta, la nevoie. DC NEWS a scris în-un articol, publicat în anul 2019, despre pericolele cu care ne putem confrunta vara, cât de grav vă pot afecta sănătatea și cum vă feriți de ele. Articolul complet îl puteți citi AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel