Turism Bulgaria. Metodă inedită a bulgarilor pentru a mulțumi turiștilor

 Un număr de 400.000 de turişti străini care au vizitat Bulgaria în acest an vor primi o carte poştală de felicitare din partea ministrului bulgar al Turismului, Nikolina Angelkova, în condiţiile în care, în alte ţări europene, populaţia protestează împotriva turiştilor, informează AFP. 

Cărţile poştale, cu mesajul "Vă mulţumim că aţi ales Bulgaria!" şi imagini cu mormântul trac din Kazanlâk şi mănăstirea ortodoxă de la Rila, vor fi trimise unui număr de 400.000 de turişti aleşi la întâmplare dintre cei cinci milioane de turişti străini care au vizitat Bulgaria în primele şapte luni ale anului, a precizat, joi, Ministerul bulgar al Turismului. 

Spre deosebire de unele metropole europene care suferă de o suprasaturaţie turistică, Bulgaria (7,1 milioane de locuitori) se bucură că a găzduit cinci milioane de vizitatori străini în perioada ianuarie-iulie 2017, în creştere cu 7,2% în ritm anual. 

Ministrul bulgar al Turismului, Nikolina Angelkova, a precizat că aceste cărţi poştale vor purta semnătura sa, iar adresele destinatarilor au fost obţinute de la hoteluri. 

"Vrem să le mulţumim personal", a declarat Angelkova, adăugând că cea mai bună publicitate este cea de la om la om. 

Veniturile din turism constituie aproximativ 13% din Produsul Intern Brut al Bulgariei, care este renumită drept una din cele mai ieftine destinaţii turistice din Europa, fiind preferată de germani, ruşi şi britanici, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel